Els homes de José Solivelles  inicien el tourmalet aquest diumenge a Peralada.

L’Esport Club Granollers visita aquest diumenge (16:30h) el camp del Peralada. El conjunt gironí  porta tres jornades consecutives sense guanyar i ve de perdre davant la Fundació  Esportiva Grama. Una dinàmica que vol trencar per tornar a recuperar posicions capdavanteres. Quatre partits, quatre finals. La mateixa filosofia és aplicable al conjunt de José Solivelles.

L’Esport Club Granollers fa un mes ocupava posicions de playout, després de la derrota a Cerdanyola, el conjunt de José Solivelles va caure fins la vuitena posició. Un mes després, és tercer amb 26 punts i es troba en una lluita preciosa per la part noble de la taula classificatòria. Ben a prop segueixen Vilassar de Mar empatat a punts, U.E Sant Andreu amb un punt menys i a tres punts la Fundació Esportiva Grama.

L’Esport Club va tancar la setmana dels 9 punts amb 7 punts, dues victòries i un empat davant un Banyoles que va aconseguir sumar un punt al Municipal del C/Girona. Els homes de José Solivelles encadenen cinc jornades consecutives sumant. Precisament, el punt d’inflexió va ser al camp del líder, el Cerdanyola, l’última derrota que va encaixar el conjunt del Vallès Oriental.

El partit d’aquest diumenge és essencial per mantenir aquesta tercera plaça i iniciar el tourmalet amb bon peu. De guanyar, el gol average també seria dels granollerins, doncs van guanyar al Peralada a la primera volta de lliga (1-0).  Els homes de José Solivelles visiten Peralada i els hi queda Riudarenes, mentre que rebran a U.E Sant Andreu i Fundació Esportiva Grama. Ambdós rivals directes.

Amb el que resta de temporada, s’haurà de deixar la calculadora a banda, doncs l’únic que garanteix poder disputar play off és una única cosa: sumar 3 punts.

Alguns jugadors com Albert Ruiz arrosseguen molèsties i han sigut baixa en els últims partits. L’evolució d’aquests últims dies dependrà que puguin trepitjar el verd de Peralada, en un moment clau de la temporada. En el capítol d’altes, l’Esport Club recupera a Arnau Campeny, absent aquestes dues últimes jornades amb permís del club.