S’acosta la primera edició de la Nama Champions Cup, un torneig d’infantils i cadets Divisió d’Honor que tindrà lloc el pròxim 6,7,8 i 9 de desembre al Municipal del C/Girona. Un total de 9 equips de primer nivell es veuran les cares en aquest torneig. La pilota no pararà de rodar al Municipal on a part de futbol els assistents podran gaudir de moltes més activitats. Com per exemple una carpa Adidas on tots els que vulguin podran posar a prova les seves habilitats futbolístiques, tot això amb les últimes tècniques i noves tecnologies. A més, els assistents també podran provar els últims models de botes futbolístiques.

Tindrem també durant els quatre dies espectacle de màgia i zancudos que esperem que us sorprenguin i us arranquin un somriure a tots.

Per altra banda,  per aquest torneig s’ha organitzat un concurs de fotografia esportiva on dispositius digitals, càmeres i xarxes socials són els protagonistes. Els nois de 12 a 18 anys poden participar en la categoria photo digital, creada especialment per a ells. Els majors d’edat per la seva banda, poden participar en la categoria photo pro, creada pels amants d’aquest art.

Un torneig esportiu, cultural i solidari, ja que es cobrarà una entrada simbòlica de dos euros vàlida pels quatre dies. Tot el que recaptem anirà destinat íntegrament a la fundació contra el càncer : contigo contra el cancer de la mujer, una fundació que lluita i treballa en contra de tots aquells càncers que afecten a les dones, com són per exemple el de mama o el càncer de l’aparell reproductor femení ( ovaris, vagina…) .

Perquè només tots junts aconseguirem acabar algun dia amb aquesta malaltia, apostant per la investigació, la medicina i eines de diagnòstic. Des de l’Esport Club Granollers volem aportar el nostre granet de sorra a través d’aquest torneig.

 

Ens ajudes?