Els homes de José Solivelles visiten l’Olímpic aquest diumenge (18h) amb l’objectiu de tornar a sumar 3 punts.

Els homes de José Solivelles tornen a visitar un rival que no admet errors. L’Esport Club Granollers jugarà el penúltim partit d’aquesta fase a l’Olímpic de Terrassa. El conjunt de Juanjo Garcia va arribar aquesta fase tercer amb 35 punts i amb les sensacions que podrien haver acabat la temporada regular més amunt. Tanmateix, el conjunt egarenc a demostrat la seva millor versió quan havia de fer-ho. Des de que va començar aquesta segona fase el Terrassa no ha perdut cap partit ni tampoc ha empatat, és a dir porta ple de victòries. El Terrassa ara mateix ocupa la segona posició amb 44 punts, plaça que et dóna accés a Segona. El conjunt de Juanjo Garcia es troba a més en plena pugna per mantenir aquesta segona plaça. Té un partit menys (corresponent al Girona B) que té just un punt menys. Empatat a punts, trobem el tercer classificat, el Vilafranca.

L’Esport Club, novament pot tornar a ser botxí. El conjunt de José Solivelles pot aspirar com a molt a la cinquena plaça, això si el Cerdanyola no suma i l’Esport Club guanya els dos partits que resten. Una cinquena plaça que no evita haver de jugar els quarts de final de play off, però sí evita haver-ho de fer contra el primer classificat de la fase intermitja, que ara mateix és l’U.E Sant Andreu. Els quadribarrats són la bèstia negra de l’Esport Club des de que els vallesans són a Tercera. L’objectiu a l’Olímpic doncs és clar: tornar a guanyar a un rival invicte  i mantenir la moral alta per el que vindrà quan acabi aquesta fase.

El conjunt de José Solivelles ja va demostrar diumenge que, tot i ser mer espectador en aquesta lluita per la segona plaça, no regala res a ningú. Tota la plantilla té la ment posada en el partit a l’Olímpic. Un partit on José Solivelles tornarà a dirigir a l’equip des de la banqueta, després de complir els dos partits de sanció per vermella directa. Una vermella que va veure precisament en el duel que van disputar al Municipal del C/Girona contra els egarencs. En aquell partit el conjunt de Juanjo Garcia es va imposar per 0 -3.

 

Imatge: Roger Serrat