Els homes de José Solivelles sumen un punt a Fontetes en un partit marcat per l’expulsió de Víctor Díaz.

L’Esport Club Granollers va demostrar diumenge a Fontetes que no s’arruga davant les adversitats. La primera part, va ser clarament de domini granollerí, desplegant el seu joc i posant a prova a Del Río, mitjançant Kilian Villaverde i un Sergi Pastells que ja s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip sumant tres gols decisius.

El premi va arribar al 35’ de l’associació dels dos jugadors esmentats anteriorment. Kilian Villaverde dóna una assistència magistral a Pastells, del Río la refusa, però el lateral molt atent, aprofita el refús del porter local per avançar a l’Esport Club.

Amb el 0-1 es va arribar al descans a Fontetes. A la represa, l’Esport Club va sortir exactament igual com a la primera. Sense perdre identitat, va seguir dominant i cercant la porteria de del Río. Oriol Molins, en on contraatac de llibre, es queda sol davant el porter i falla el mà a mà.

Ningú s’imaginava com canviaria el guió del partit just uns minuts més tard, concretament al 55’. En un atac del Cerdanyola, el colegiat xiula penal a favor dels verds per unes suposades mans del central Víctor Díaz. Segona targeta groga i per tant expulsió. L’encarregat d’executar la pena màxima va ser l’ex davanter de l’Esport Club Carles Cano, que no va fallar.

Amb un home menys i amb més de mitja hora per endavant, els homes de José Solivelles van haver de defensar el resultat que reflectia el marcador, amb ordre i sense perdre en cap moment l’objectiu que era sumar.

L’Esport Club Granollers va cedir l’esfèric al conjunt local, però els homes de Toni Carrillo no van concretar. L’ocasió més clara va tornar a ser de Carles Cano, però una magnífica estirada d’Álvaro va evitar el doblet del davanter.

Els homes de José Solivelles segueixen sense conèixer la derrota lluny del Municipal del C/Girona. Lluny de casa, han sumat 8 punts dels 11 que té ara mateix. La pròxima jornada, els homes de José Solivelles rebran a un dels rivals més atractius i complicats d’aquesta Tercera Divisió GV som és la Unió Esportiva Sant Andreu.