Els homes de José Solivelles, amb un partit menys, rebran aquest diumenge a les 12:00 al conjunt santenc amb la necessitat d’aconseguir la victòria

L’Esport Club Granollers torna a la competició aquest diumenge a les 12:00h davant del cuer de la classificació, l’U.E Sants. Els homes de José Solivelles, venen de fer una parada en la competició, ja que el partit de la jornada passada davant el Vilassar no es va poder jugar precisament per un cas de Covid-19 al conjunt del Maresme.

Després de donar tots negatiu al test de detecció de Covid-19, els homes de José Solivelles encaren la recta final de lliga amb l’objectiu d’abandonar els llocs de playout. El conjunt de Tito Lossio es troba en línia ascendent, si bé és cert que els dos últims partits no els ha pogut disputar per la Covid-19. Abans d’aquesta aturada de més de dues setmanes, el conjunt santenc va aconseguir dues victòries consecutives davant de rivals de mèrit, com són el Peralada i l’U.E Sant Andreu. La primera com a visitant i la segona com a local. Encara cuer de la classificació amb 11 punts i dos partits menys, l’objectiu del conjunt barceloní  és intentar fins al final sortir del descens, un fet que passa per sumar de tres en tres. A domicili però els números no són propicis. Lluny del seu feu només han guanyat un partit per cinc perduts.

Pel que fa l’Esport Club Granollers, que també ve d’una aturada, el Municipal tampoc li és propici. Els números surten molt millor a domicili on l’Esport Club acumula més victòries. Els homes de José Solivelles només han sumat 3 punts com a locals davant del Peralada, al desembre de l’any passat. Dues derrotes i tres empats tanquen els números de l’Esport Club com a local. Actualment, els homes de José Solivelles ocupen la setena posició amb 16 punts.  En el capítol de baixes, José Solivelles no podrà comptar ni amb Max Llovera ni amb Pau Darbra. Aquest últim encara arrossega molèsties des del partit del Cerdanyola. Tampoc hi serà el porter Àlex Túnez.

 

Imatge: Roger Serrat