El conjunt de José Solivelles trenca la bona dinàmica i deixa viu al Sant Andreu en la lluita per la tercera plaça.

El Sant Andreu és el rival que té travessat l’Esport Club des del seu retorn a Tercera i ahir va tornar a sucumbir davant d’un conjunt quadribarrat que va saber aprofitar dos errors puntuals dels homes de José Solivelles.

El partit va començar intens i enèrgic. La primera va ser per l’Esport Club. Molins la posava a l’àrea, Marc Gelmà escorat rematava al travesser i Albert Ruiz no arribava al rebot.  Avisava el conjunt de José Solivelles només començar el partit. Al 5’ la resposta dels quadribarrats. Carreón rematava la sortida d’un córner amb el cap. L’esfèric marxava fregant el pal. Al 23’ ho intentava Oriol Molins des de la frontal però el seu xut va sortir desviat. A la mitja hora de joc, va arribar el primer gol quadribarrat. Ton Alcover recuperava una pilota que treia de banda l’Esport Club i Serramitja amb un xut creuat posava el primer.

A la represa, el primer en avisar va ser el conjunt de Cristian Garcia. Álvaro rebutjava un xut potent de Serramitja i la defensa s’encarregava de refusa el rebuig. Al 52’ Altimira recuperava una bona pilota que posava per Guillem Pujol. De primeres ho va intentar el 5, però el seu xut va sortir per sobre el travesser. Immediatament després Guillem Pujol posava una passada de la mort que tallava la defensa quadribarrada. Al 62’ una mala sortida de pilota de l’ECG en defensa propiciava la recuperació del conjunt quadribarrat. Gallego es quedava sol davant d’Alvaro que aturava el primer ú contra ú però no va poder evitar el gol en el rebuig. A partir del segon gol, José Solivelles va moure banqueta i va donar entrada entre d’altres, a Pau Darbra i Dani Muela. El partit va canviar amb l’entrada del 10, que va propiciar l’expulsió d’Alcover.

El 10 quadribarrat ja havia estat fregant la segona groga molt abans de la seva expulsió, que finalment va ser al tram final del partit. Immediatament després de l’expulsió, l’assistent anul·lava un gol a l’Esport Club per fora de joc. Al 80’ una obra d’art de Pau Darbra, categoritzat com el gol de la jornada, donava ales al conjunt de José Solivelles. Pau Darbra marcava un gol per tota l’escaire i a punt va estar de marcar l’empat si no hagués estat per Arnau Riera que es va veure obligat a rebutjar de punys. L’U.E Sant Andreu va acabar el partit demanant l’hora i l’Esport Club es va bolcar en atac sense èxit.

L’efectivitat dels quadribarrats, aprofitant dos errors puntuals del conjunt de José Solivelles, propicien que la lluita per la tercera plaça és posi encara més emocionant. Amb la victòria d’ahir, el conjunt de Cristian Garcia torna a estar viu i es col·loca quart a un punt de l’Esport Club, que manté la tercera plaça. El conjunt de José Solivelles segueix depenen d’ell mateix per conservar-la però ja no té marge d’error. Girona B el proper diumenge i la Fundació Esportiva Grama en l’última jornada de lliga regular, són els rivals que queden. Només sumar tres punts certificarien aquesta tercera plaça d’accés directe a play off per l’Esport Club Granollers.