Els homes de José Solivelles recuperen avui (19:00h) el partit ajornat de la primera volta davant la Fundació Esportiva Grama.

L’Esport Club jugarà avui el partit ajornat corresponent a la jornada 11 de la primera volta davant la Fundació Esportiva Grama. Els de Santa Coloma, són setens amb 13 punts, només un punt més que els homes de José Solivelles que ocupen la vuitena plaça. La Fundació Esportiva Grama porta tres jornades consecutives sense guanyar i ve de sumar un punt davant l’U.E Figueres. Els números són semblants al conjunt del Vallès Oriental. En l’àmbit de victòries el conjunt de Santa Coloma n’ha aconseguit quatre, dues com a locals i dues com a visitants.

Pel que fa a els homes de José Solivelles,  no guanyen des del 6 de desembre davant del Peralada i porten tres jornades consecutives perdent.

Oriol Molins: “Per nosaltres és un partit molt important ja que estem obligats a sumar de tres en tres, més en una lliga que és curta, on una derrota et penalitza molt. L’equip competeix bé i mentalment estem forts, junts i preparats per guanyar”.

Un duel directe doncs per ambdós conjunts i vital per l’Esport Club Granollers per tornar a la part mitja alta de la taula classificatòria. De guanyar avui, els homes de José Solivelles es col·locarien amb 15 punts, només un per sota que el seu proper rival de diumenge l’ U.E Figueres, ara mateix sisè.