Duel per les posicions nobles

Aquest diumenge a les 12:00h els homes de José Solivelles s’enfrontaran a la Unió Atlètica Horta, cinquè classificat.

L’Esport Club Granollers visitarà aquest diumenge el Feliu i Codina per enfrontar-se a la Unió Atlètica Horta. Els homes de Nacho Castro encara no coneixen la derrota al seu feu, dels quatre partits disputats al Feliu i Codina, els han guanyat tots. De set partits disputats, n’han guanyat quatre, empatat un i perdut dos.

El bon inici de lliga ha permès situar els d’Horta i Guinardó cinquens, amb tretze punts, just un més que l’Esport Club Granollers.

Els vallesans per la seva banda, porten quatre jornades consecutives sense perdre, amb un balanç de tres victòries, tres empats i dues derrotes, els homes de José Solivelles encara no coneixen el que és perdre a domicili. Després de l’empat davant la Unió Esportiva Sant Andreu, l’Esport Club va demostrar que pot plantar cara a qualsevol rival d’aquesta lliga.

Històricament però, dels partits disputats entre ambdós conjunts entre Tercera Divisió i Primera Catalana el balanç és de quatre derrotes, un empat i dues victòries pels granollerins. La temporada passada, l’Esport Club Granollers va perdre per 3-2 l’enfrontament al Feliu i Codina en un partit per oblidar.

Duel directe i emocionant el que es viurà aquest diumenge al Feliu i Codina on els vallesans podrien assaltar la cinquena plaça de la classificació.