L’Esport Club Granollers rep demà diumenge a les 12:00h a un dels rivals més atractius i complicats d’aquesta Tercera Divisió GV com és la Unió Esportiva Sant Andreu.

Els homes de Mikel Azparren arriben al Municipal amb la moral alta després de guanyar al Narcís Sala a l’UE Llagostera i retrobar-se amb la victòria després de dues jornades consecutives perdent. El balanç del que portem de competició és de tres victòries un empat i dues derrotes pels andreuencs.

Els homes de José Solivelles porten tres jornades consecutives sense conèixer la derrota i es troben just un punt per sobre dels quadribarrats. El balanç de l’Esport Club Granollers és de tres victòries, dues derrotes i dos empats.

Esport Club Granollers i Unió Esportiva Sant Andreu s’han enfrontat 85 cops en competició oficial amb 31 victòries pel conjunt de Barcelona, 14 pels granollerins i 9 empats. L’últim enfrontament al Municipal del C/ Girona va acabar amb victòria per la mínima dels homes de Mikel Azparren.

Una jornada doncs emocionant per la lluita de les places nobles de la classificació. Un Esport Club que vol certificar la bona dinàmica i un Sant Andreu disposat a mirar amunt.

El partit es podrà gaudir en streaming a través del portal web footters.com per a totes aquelles persones que no puguin acostar-se a l’estadi. A més, tot els socis del Sant Andreu tindran l’entrada a cinc euros després de l’acord de preus populars entre ambdós clubs.