L’Esport Club Granollers visita aquest diumenge el camp del líder després d’un mes sense competir. Tots els jugadors i staff tècnic de l’Esport Club Granollers han donat negatiu a les proves de detecció de la Covid-19.

Els homes de José Solivelles inicien la segona volta de la lliga amb un partit pendent de la primera volta per  disputar i després de més d’un mes sense competir. L’últim partit disputat va ser al C/Girona davant del Girona B abans de l’aturada nadalenca. La setmana de reis, l’Esport Club Granollers hauria d’haver tancat la primera volta al camp de la Fundació Esportiva Grama però un cas de Covid-19 a l’equip rival ho va impedir. Tenint en compte que la primera jornada de la segona volta els homes de José Solivelles descansaven, serà el partit d’aquest diumenge davant el Cerdanyola, el primer després d’un mes i dies.

No és un partit qualsevol. Entre el partit pendent i el descans ara mateix l’Esport Club ocupa el primer lloc de descens. És setè amb 12 punts. Aquest diumenge, s’enfronta al líder actual el Cerdanyola amb 10 punts més (22). El conjunt de Toni Carrillo només ha perdut un partit en tot el que portem de lliga i va ser davant de l’U.E Sant Andreu, el seu màxim perseguidor. En tots els demés partits ha sumat punts amb un total de 4 empats, un d’ells al Municipal del C/Girona i sis victòries. És l’equip més golejador de la lliga amb 18 gols, vuit dels quals els ha marcat el pitxitxi de la categoria, Javier López. A nivell de gols encaixats, el nombre és el mateix que el dels homes de José Solivelles, és a dir 9 gols encaixats en tot el que portem de temporada.

Fontetes mai ha estat una plaça fàcil i ara menys amb la dinàmica guanyada a pols que porta el conjunt del Vallès Occidental. Justament a Fontetes,  l’Esport Club va degustar la seva última victòria la temporada passada. Va ser dies abans que decretessin el confinament domiciliari i la suspensió definitiva de la competició.

Setmana exigent la del conjunt de José Solivelles amb aquesta visita al líder i posterior partit entre setmana. L’Esport Club Granollers disputarà dijous vinent a les 19:00h el partit ajornat de la primera volta al camp de la Fundació Esportiva Grama.