Els homes de José Solivelles s’enfronten a l’U.E Sant Andreu aquest diumenge a les 12:00h. Els vallesans no guanyen al Narcís Sala des del 7 de març de 2004.

Els homes de José Solivelles inicien la segona volta del campionat aquest diumenge al Narcís Sala, sense dubte la seva bèstia negra a Tercera Divisió. El balanç global d’enfrontaments és de 32 victòries pels quadribarrats, només 14 per l’Esport Club Granollers i 11 empats.

Si mirem amb lupa els enfrontaments al Narcís Sala és el pitjor estadi pels vallesans a nivell de resultats. L’Esport Club Granollers no guanya a Sant Andreu des del 7 de març de 2004 (2-3) o el que és el mateix no hi guanya des de fa 16 temporades. L’últim cop que l’Esport Club Granollers va puntuar al Narcís Sala va ser el 20 de setembre de 2015 quan el resultat final va ser d’empat a dos.

Un estadi  pràcticament inexpugnable pels vallesans que aquest diumenge intentaran trencar l’estadística. Els homes de José Solivelles venen de dues derrotes consecutives i ara mateix ocupen la quarta plaça amb 34 punts, els mateixos que té l’Europa (3r) i també el rival de diumenge l’U.E Sant Andreu.

Aquest diumenge doncs no solament està en joc la quarta plaça que et dóna accés a play off, sinó també el gol average amb els quadribarrats, què en cas d’empat a final de temporada, seria decisiu. Recordem que al Municipal del C/Girona l’Esport Club i U.E Sant Andreu es van repartir els punts.

Després de dues derrotes consecutives, una d’elles dolorosa davant del Manresa, l’Esport Club ha d’intentar puntuar en aquest tourmalet d’inici de segona volta amb tots els rivals de la part alta de la taula classificatòria.

José Solivelles podrà comptar amb tots els jugadors excepte Oriol Molins, que continua recuperant-se de la seva lesió al genoll. El sis de l’Esport Club ja comença a córrer i es preveu que d’aquí dues setmanes ja pugui disputar alguns minuts.

Com arriba l’U.E Sant Andreu?

El conjunt dirigit per Azparren arriba pletòric. Els quadribarrats porten sis jornades consecutives sumant, només han perdut un partit al Narcís Sala ( U.E Sant Andreu – Peralada) i tres en tota la temporada. El balanç de la primera volta és de 3 derrotes, 8 victòries i 7 empats, l’últim davant d’un rival directe com és el Terrassa FC. A més a més, els quadribarrats s’han reforçat durant el mercat d’hivern, precisament per aconseguir l’objectiu de Play Off i fins i tot lideratge. El fitxatge més sonat ha estat el de Sergi Moreno, que es suma a l’atac ja de per si perillós dels quadribarrats.

L’U.E Sant Andreu es troba empatat a punts amb el Granollers i el diumenge pot ocupar aquesta quarta plaça i fins i tot la tercera, depenent del que faci el seu rival històric, l’Europa davant del Vilafranca.

Un al·licient més del partit de diumenge, doncs la rivalitat entre escapulats i quadribarrats és llegendària. Precisament de la victòria quadribarrada al Nou Sardenya es desprèn la sanció al capità de l’U.E Sant Andreu Ton Alcover. Azparren no podrà comptar amb ell ja que complirà el partit de sanció imposat per la Federació.

Imatge: U.E Sant Andreu