Els homes de José Solivelles visiten el camp del líder amb el cartell de millor visitant

Demà a les 16:30h es disputa el partit de la jornada. L’Esport Club Granollers arriba al duel sent el millor visitant de la Tercera Divisió GV, a domicili els de José Solivelles només han perdut un partit. Davant però tindran al millor local de la categoria i líder, l’UE Llagostera que encara no ha perdut cap partit a casa seva.

Els homes de José Solivelles buscaran trencar la mala dinàmica de tres partits consecutius perdent, en un camp més que complicat. Després de la derrota contra el Terrassa FC, l’equip vallesà intentarà repetir la fita aconseguida al camp de l’AE Prat, sent el primer equip en guanyar al Sagnier. Expert en trencar estadístiques, l’Esport Club es presenta al Municipal de Llagostera amb fam de gols i punts.

Per altra banda, l’UE Llagostera porta quatre partits consecutius sumant i és expert en jugades en pilota aturada. És l’equip de Tercera Divisió GV que més gols marca a pilota aturada. Més que un partit, és el partit. L’Esport Club Granollers buscarà la victòria per reivindicar-se mentre que l’UE Llagostera defensarà el lideratge.