Es tracta d’una iniciativa emmarcada en la gestió i metodologia professionals de la formació de jugadores de futbol base. El període d’ inscripcions s’obrirà el proper 10 de juny per a totes les nenes nascudes entre 2008 i 2013.

Sota el lema, “juntes des de la base” l’Esport Club Granollers realitza l’aposta definitiva pel futbol femení començant per la formació. 

El club vol formar des de la base a jugadores per a poc a poc anar creixent i poder comptar a llarg termini amb equips femenins en totes les categories. Per donar el tret de sortida d’aquesta nova iniciativa, s’obriran les inscripcions a partir del proper 10 de juny per totes aquelles nenes que vulguin aprendre aquest esport. Nenes nascudes entre 2008 i 2013 per abarcar les categories que comprenen la categoria de futbol 7: escoleta, pre benjami, benjami i alevi.

Per a més informació podreu contactar a través del correu electrònic del club esportclubgranollers1913@gmail.com o bé presencialment a les nostres oficines del Municipal del C/Girona de 16:00h a 20:00h.

A més les 20 primeres inscripcions tenen premi! Obtindreu com a regal una setmana totalment gratuïta al nostre campus d’estiu!