Els homes de José Solivelles diran adéu a l’any 2020 rebent al Girona B.

Tots els membres del staff tècnic i tots els jugadors han donat negatiu a les proves de detecció de la Covid-19. Aquest és el primer pas per rebre aquest diumenge a un altre rival fort de la categoria com és el Girona B. El filial del Girona, té una dinàmica molt positiva des de l’inici de la competició. Exceptuant una derrota per la mínima davant del Peralada, ha sumat punts en totes les jornades restants, aconseguint 3 empats (Sants, Horta i Sant Andreu) i quatre victòries (Figueres, Vilassar, Banyoles i Fundació Esportiva Grama). Precisament la Fundació va ser el seu últim rival que va veure com el Girona B remuntava un resultat advers. Els de la comarca del gironès van acabar guanyant per 3-1 als de Santa Coloma.

El Girona B és l’equip més golejador, juntament amb el Cerdanyola i també el que menys gols ha encaixat (5) juntament amb el Peralada. Tercers amb 15 punts, encara no coneixen la derrota a domicili. L’objectiu aquesta temporada és clar, ocupar llocs d’ascens i aquest diumenge gaudiran de l’oportunitat de posar distància respecte a un dels seus perseguidors, l’Esport Club.

El conjunt de José Solivelles és cinquè amb 12 punts, a tres punts del Peralada (4rt) i del Girona B que és tercer. Dit d’una altre manera, l’Esport Club està a una victòria del seu proper rival. El conjunt del Vallès Oriental ve de perdre al Narcís Sala davant l’U.E Sant Andreu per 2-0, en el primer partit a domicili on l’Esport Club no va marcar cap gol. Al Municipal del C/Girona, només ha aconseguit una victòria, però va ser una victòria de mèrit davant d’un Peralada invicte. Dos empats i una derrota completen el balanç dels homes de José Solivelles com a locals, que no renuncien ni per un moment a mirar amunt a la taula classificatòria.

Amb tot, l’Esport Club dirà adéu a un 2020 marcat per la pandèmia jugant a feu propi i contra un altre rival directe a la taula classificatòria. Una jornada on al Grup B només es disputaran tres partits. El Sants – Horta i el Vilassar de Mar – Banyoles han quedat ajornats precisament per la Covid-19.

 

Imatge: Roger Serrat