Demà els homes de José Solivelles s’enfronten al Terrassa FC rival directe en la taula classificatòria.

L’Esport Club Granollers rep demà diumenge a les 12:00h al Terrassa FC. El conjunt dirigit per José Solivelles és 7è amb 26 punts, els mateixos que té el conjunt egarenc vuité en la classificació. Un partit en el que segur que no faltarà l’intensitat i la lluita doncs els dos equips volen tornar a les posicions nobles de la taula classificatòria.

Els granollerins venen de la jornada de descans. Abans, els homes de José Solivelles havien encadenat dues derrotes consecutives, Santboià i Reus Deportiu B. El Terrassa FC en canvi, porta cinc jornades consecutives sense perdre i ha sumat 11 dels darrers 15 punts en joc. La nota positiva per José Solivelles és la recuperació d’efectius respecte l’última jornada davant del Reus, on es van veure obligats a jugar sense davanter centre.

Partit especial doncs el que es viurà demà al Municipal del C/Girona doncs molts jugadors de l’Esport Club són ex terrassistes, com Xavi Civil, Raul Torres o Sergi Pastells. El tècnic Miguel Ezequiel també va ser entrenador del conjunt egarenc.

Un compromís complicat i atractiu pels homes de José Solivelles que poden donar un cop a la taula i tornar a ocupar places de play off.