Els homes de José Solivelles visiten aquest diumenge a les 12:00h el camp del Castelldefels en un duel on l’única opció és guanyar

L’Esport Club Granollers afronta el penúltim partit a domicili abans  que s’acabi la primera volta de la competició. Ho farà aquest diumenge davant de l’U.E Castelldefels, actualment en posicions de descens. Els grogs porten un balanç de sis empats, nou derrotes i tres victòries, totes tres com a locals. El Castelldefels necessita sumar d’en tres en tres si vol sortir del descens. El conjunt dirigit per Miki Carrillo ocupa la posició 19 amb 15 punts i porta dues jornades consecutives sense sumar.

En zona tranquil·la de la taula classificatòria hi trobem el conjunt de José Solivelles. Dotzè amb 26 punts, l’Esport Club Granollers porta quatre jornades consecutives perdent on han encaixat 10 gols i només n’han marcat un. Malgrat la mala dinàmica, segueixen sent el millor visitant de la categoria, ja que només han perdut dos partits lluny del Municipal del C/Girona.

En definitiva, duel de necessitats el que es viurà diumenge al Municipal Els Canyars. Els dos conjunts necessiten els tres punts. El Castelldefels per sortir de la zona de descens i l’Esport Club Granollers per trencar la mala dinàmica i no acostar-se a les posicions de perill.