Els homes de José Solivelles s’enfrontaran a l’Hospitalet aquest diumenge a les 12:00h.

Aquest diumenge s’acaba la primera volta de Tercera Divisió GV i s’acaba amb la part alta de la classificació molt ajustada i dos enfrontaments claus pel lideratge: U.E Sant Andreu – Terrassa FC i Hospitalet – Esport Club Granollers. Tots els ulls, orelles, micròfons i televisions estaran a la Feixa Llarga i al Narcís Sala.

Com arriba l’Esport Club Granollers?

Per l’Esport Club Granollers és un autèntic repte ja que des de que l’Hospitalet va baixar a Tercera Divisió, els vallesans no han guanyat mai a la Feixa Llarga. La temporada passada van caure per la mínima en un partit on l’Esport Club va posar a l’Hospitalet contra les cordes. Més diferent va ser la temporada 17-18 on l’Esport Club va caure per 3-1. Si mirem més precedents, les estadístiques juguen a favor de l’Hospitalet doncs tots els partits van caure a favor del conjunt de la Feixa Llarga.

Un partit on no només està en joc el lideratge sinó també l’estat anímic d’un equip que ve de perdre el seu primer partit a casa davant del Manresa i que inicia el tourmalet aquest diumenge. Els homes de José Solivelles tancaran la primera volta davant del líder però el que ve després tampoc és gens fàcil. L’Esport Club visitarà el Narcís Sala, rebrà el Banyoles, anirà al Nou Sardenya i rebrà a Terrassa i Vilafranca respectivament. Aquest diumenge per tant, s’inicia el tourmalet particular del conjunt de José Solivelles.

El tècnic no podrà comptar aquest diumenge amb Sergi Besonies, fins ara lateral dret titular ja que complirà cicle. Tampoc podrà comptar amb Oriol Molins, una de les peces claus i golejadors de l’equip que segueix recuperant-se. S’estima que el 6 de l’Esport Club pugui tornar a disputar minuts en el duel al Nou Sardenya. El jugador que ja està disponible almenys per jugar alguns minuts és el capità Ricky Alcantara. Tot i rebre l’alta mèdica farà aproximadament un mes encara no ha disputat cap minut. És una incògnita si la seva reaparició es produirà aquest diumenge.

El conjunt de José Solivelles arriba a la Feixa Llarga tercer amb 34 punts i sent el quart equip menys golejat amb només 16 gols, també és el tercer equip més golejador amb 33.

Com arriba l’Hospitalet?

L’Hospitalet arriba en ple estat de forma després d’haver recuperat el lideratge la passada jornada on va guanyar per la mínima a l’Olímpic de Terrassa. El conjunt de Jonathan Risueño és líder amb 36 punts, els mateixos que el segon classificat i màxim competidor el Terrassa. El partit des de fora està vist com un David contra Goliat i de fet el clar favorit és el club riberenc.

Amb les estadístiques a favor, també és l’equip més golejador de la categoria amb 39 gols i compten a les seves files amb el tercer màxim golejador de la categoria: Salinas que en 15 partits ha marcat 8 gols.

Curiosament, aquest diumenge s’enfrontaran dos equips que comparteixen número de derrotes. Ambdós conjunts només han perdut quatre partits en tot el que portem de temporada. L’Hospitalet dos a la Feixa Llarga (Igualada i Europa) i dos a domicili (Pobla de Mafumet i Banyoles). L’Esport Club Granollers per la seva banda ha perdut tres a domicili (Terrassa, Figueres i Horta) i un a feu propi (Manresa).

Diumenge és un partit d’alt voltatge i d’obligada victòria per l’Hospitalet. Mentre que per l’Esport Club és el partit de la il·lusió i de la lluita per seguir sent l’equip revelació d’aquesta temporada.

 

Imatge: Pablo Soto