Els homes de José Solivelles van ser superiors al Vilafranca de principi a fi. Obispo protagonista va marcar els tres gols.

L’Esport Club Granollers arribava a Vilafranca amb tres baixes importants i amb l’obligació de guanyar després de perdre a l’Olímpic de Terrassa. El Vilafranca per la seva banda, afrontava el partit sense la seva referència i jugador més important, Víctor Oribe.

Independentment de les baixes, els dos conjunts tenien una sola consigna: endur-se els tres punts. En aquest objectiu, l’Esport Club Granollers va ser un autèntic terratrèmol. Com si haguessin estudiat al rival minuciosament, els homes de José Solivelles van ser un equip sense fisures i van sortir des del primer minut a guanyar. Arnau Fortuny avisava només començar al minut 5 amb un xut potent que aturava Toni. Al 12’ altre cop Fortuny, obligava a Toni a lluir-se enviant l’esfèric a còrner. D’aquesta manera, a pilota aturada arribava el primer de l’Esport Club. Morales executava el còrner, Ñito de cap li donava a Obispo que també de cap perforava la porteria de Toni.

El davanter posava el primer al marcador i en la seva compte personal. S’ho mereixia el conjunt de José Solivelles que en aquest partit sí va buscar el gol en tot moment. El Vilafranca intentava com podia acostar-se a la porteria de Sergio però la defensa i els fora de joc continuats de Xavi Civil van impedir qualsevol perill del conjunt d’Ivan Moreno. Al 39’ Morales executava una falta que Eloi no va poder rematar de cap. Amb tranqui·litat l’Esport Club jugava molt bé a futbol, sense saber que arribaria un càstig excessiu al afegit de la primera part.  Masqué totalment sol dins l’àrea recollia la paret de Civil per tornar-li i aque aquest rematés a plaer firmant l’empat. Immediatament després del gol de l’ex jugador de l’Esport Club Granollers l’àrbitre xiulava el final de la primera part.

A la represa, els homes de José Solivelles lluny de baixar els braços van oferir una versió inclòs millorada de la primera part. Al 60’ Obispo va presentar les seves credencials. Diego Garzón des de la línia de mitjos li donava a Àlex Castillo que posava  a prova a Toni. Al porter del Vilafranca se li va escapar la pilota de les mans i Obispo murri, va marcar un gol de 9 pur. Estava on havia d’estar, atent a les segones jugades per posar el segon gol al marcador.

Tres minuts més tard, mateixos protagonistes i mateixa finalització. Victor Morales li donava a Castillo a la banda. Castillo, que s’està guanyant a pols la titularitat, va posar una assistència magnífica perquè novament Obispo superés a Toni. En tres minuts el Vilafranca va encaixar dos gols i no va saber com fer mal a un Esport Club Granollers més ambiciós que mai.

Al 67’ Obispo novament intentava marcar el quart però Amantini evitava la progressió del davanter treient-li la pilota. Al 78’ Àlex Castillo enviava l’esfèric al lateral de la xarxa. El Vilafranca, desconegut, no va inquietar a Sergio en tota la segona part i l’Esport Club Granollers va jugar com i quan va voler. Aquests 3 punts signifiquen un cop a la taula i tornen a demostrar que els homes de José Solivelles no els hi tremola el pols sigui quin sigui el rival o l’escenari.

L’Esport Club Granollers tanca el tourmalet d’inici de lliga amb dues victòries, dos empats i només una derrota. Actualment són setens a dos punts de la quarta plaça. Els homes de José Solivelles tenen una altre fita aquest diumenge a les 18:00h. Sumar els tres primers punts a casa davant l’U.E Vilassar de Mar.

Fitxa tècnica:

Vilafranca: Casamayor, Fontanils, Illescas (Boada 58’), Boira, Civil, Escofet (Sardà 66’), Amantini, Luca (Juli Serrano 84’), De la Torre, Eric Via i Masqué.

Esport Club Granollers: Sergio, Eloi, Max ( Martí Serra 86’), Guillem Pujol, Diego Garzón, Morales, Ñito, Pau Darbra (Joan Gual 75’), Fortuny (Marc Garcia 80’), Castillo i Obispo.

TG: Als locals Eric Via, De la Torre i Sarda. Als visitants Diego Garzón i Joan Gual.

Àrbitres: Carlos Albelda (Barcelona), Guillem Batllé (Girona) i Enric Montero (Barcelona).