L’Esport Club Granollers rep demà a les 18:00h a la U.E Figueres en el partit corresponent a la jornada dotze del campionat de lliga. Els homes de José Solivelles encadenen set jornades consecutives sense conèixer la derrota i vénen de guanyar al Martinenc per 1-2. Set jornades consecutives sumant, ha portat al conjunt del Vallès Oriental a ocupar la cinquena posició només a un punt de la quarta plaça que dóna accés al play off. Una bona dinàmica que s’ha de traduir en resultats a casa on l’Esport Club només ha aconseguit una victòria. El balanç com a locals és de dues derrotes, dos empats i només una victòria.

Pel que fa a el conjunt de l’Alt Empordà,  va perdre la passada jornada davant del Llagostera (0-1) i ocupa la catorzena posició amb 12 punts. Amb un partit menys, el balanç del Figueres és de quatre derrotes, tres victòries i tres empats. La passada temporada, l’U.E Figueres va guanyar còmodament a l’Esport Club en un partit que va estar marcat per la dimissió de l’anterior tècnic Albert Camara.

L’assignatura pendent doncs pels homes de José Solivelles és convertir el Municipal del C/Girona en un fortí. Demà tenen l’oportunitat d’aconseguir la segona victòria a casa en la jornada prèvia a la visita a l’A.E Prat, l’únic equip de tercera que encara no ha encaixat cap gol.