Esport Club Granollers i l’Escola d’Idiomes ELI (English Lenguage Institute) han arribar a un conveni per poder oferir classes d’anglès al Municipal

Des del club treballem constantment perquè les families tinguin totes les facilitats perquè els seus fills i filles practiquin esport, més concretament el futbol. Sabem que la pràctica de l’esport és important però també ocupa un lloc capdal en la nostra manera de fer la formació acadèmica del propi jugador/a. Per aquest motiu, l’Esport Club Granollers ha arribat a un acord amb l’escola d’idiomes ELI ( English Lenguage Institute) per impartir a tots els nostres jugadors/res que ho desitgin classes d’anglès. Facilitant així no només la formació i l’aprenentatge en un idioma fonamental i universal sinó també la conciliació familiar, doncs totes les classes es duran a terme al Municipal, evitant que les famílies s’hagin de desplaçar o hagin de quadrar horaris.

De la mà d’una entitat acadèmica històrica a Granollers i amb els millors professors que impartiran classes segons nivell. D’aquí uns dies ampliarem informació sobre horaris, classes, formulari d’inscripció i tot el que tingui a veure amb aquest nou servei que posa a dispoció el club per a totes les families. Un servei lligat a millorar i a formar els nostres jugadors i jugadores de la base.

Sempre hem dit que aquest projecte el feu possible totes les families que confieu en nosaltres. Aquest és un petit pas pensat i fet per a vosaltres. La temporada 2019/20 promet. T’esperem al Muncipal !