Els homes de José Solivelles visiten aquest diumenge a les 17:00h el Xevi Ramon, un estadi on encara no hi ha guanyat cap rival.

Després de la desfeta a casa davant del Vilafranca i amb el play off a set punts, els homes de José Solivelles només els hi queda guanyar aquest diumenge al Xevi Ramon, un estadi on encara no hi ha guanyat cap rival. L’U.E Vilassar de Mar encara no sap el que és perdre davant de la seva afició i ha convertit el Xevi Ramon en un estadi inexpugnable.

U.E Vilassar de Mar VS Esport Club Granollers

L’Esport Club Granollers no ha començat amb bon peu l’any 2020. Dels últims set partits només n’ha guanyat un (Banyoles) però el preocupant és la imatge que es va desprendre en l’últim d’ells. Fins ara, tot i lluitar amb els gegants d’aquesta categoria, l’Esport Club havia jugat i competit més que bé fins al passat diumenge. Davant del Vilafranca, els homes de José Solivelles van signar el pitjor partit viscut al Municipal, amb remuntada inclosa.

El primer equip ha perdut 9 partits, n’ha empatat 4 i ha aconseguit 11 victòries. No és un equip d’especular amb els resultats i juguen a pit descobert, d’aquí la poca quantitat d’empats en 24 jornades (Sant Andreu, Europa, Cerdanyola i Peralada). A domicili, l’Esport Club ha perdut sis partits i en tot el 2020 no n’ha guanyat cap. L’última victòria lluny del Municipal data del 22 de desembre de 2019 al camp del San Cristóbal. Tot i així, l’Esport Club compta amb el mateix nombre de victòries a domicili: sis. Amb aquests números i amb una necessitat imperiosa d’aconseguir els tres punts, es presenta al Xevi Ramon, un estadi on no ha guanyat cap equip de Tercera Divisió GV.

L’U.E Vilassar de Mar es manté invicte a feu propi, amb un balanç de cinc victòries i sis empats.   La temporada que està fent el conjunt del maresme és més que notable i es troba en un moment dolç. Els homes d’Albert Moya no solament vénen d’aconseguir un meritori empat a l’Olímpic de Terrassa sinó que porten quatre jornades consecutives sumant. L’última derrota del conjunt del maresme correspon al 19 de gener al camp del líder l’Hospitalet. Si tenim en compte els últims resultats al Xevi Ramon, també són més que positius. Els homes de Moya van guanyar a l’U.E Sant Andreu i van empatar davant de l’Europa.

Empatats a punts

Si mirem la classificació, encara es posa més emocionant el partit. L’Esport Club Granollers ha “deixat de preocupar-se” pel que fan els rivals de zona alta per començar a mirar els rivals per sota. Ara mateix, es produeix un triple empat entre els homes de José Solivelles que són setens, Peralada i U.E Vilassar tots tres amb 37 punts. Un per sota es troba l’U.E Castelldefels i així podríem continuar fins a la dotzena posició, ja que la diferència entre la setena plaça i la dotzena és només de 3 punts. El que és el mateix: la diferència entre una victòria rival i una derrota pròpia.

La passada jornada va ser un partit d’inflexió. Aquest diumenge ha de ser el partit de l’impuls per un equip que tot i trobar-se en zona tranquil·la, va necessitat de victòries.