Nama Sports i Esport Club Granollers han organitzat la primera edició de la Nama Champions Cup, un torneig de futbol base amb equips nacionals e internacionals. El Municipal del C/ Girona serà la seu de l’esdeveniment esportiu on el 6 i 7 de desembre es disputarà la categoria infantil i el 8 i el 9 la categoria cadet. És el primer torneig d’aquestes característiques que té com a seu la ciutat de Granollers.

Amb l’Esport Club Granollers com amfitrió els equips que formen el torneig són: R.C.D Espanyol, U.E Cornellà, C.F Reus, U.E Sant Andreu, C.E Mercantil, Jábac Terrassa, la selecció Nacional de Xina i el Birmingham City F.C. Equips de primer nivell i referència en termes de futbol formatiu.

Per altra banda, un dels plats forts d’aquest torneig  és l’oportunitat d’apuntar-se al concurs fotogràfic creat especialment per aquest esdeveniment. Un concurs de dues categories, una amateur (photo digital) per a nois de 12 anys a 18, i un altre professional per a majors d’edat (photo pro). Els premis, com a la resta d’activitats també són atractius. Els participants de la categoria amateur opten a aconseguir la consola Nintendo Switch mentre que els participants de la categoria professional, opten a un premi de 1.000€.

Al següent enllaç trobareu el document d’horaris del torneig a més de les bases del concurs fotogràfic. Us esperem el pròxim pont de desembre al Municipal del C/Girona!