L’Esport Club Granollers comença a confeccionar la plantilla per la temporada 2019/2020 amb renovacions d’homes claus, algunes baixes i una incorporació.  

En el capítol de renovacions, el primer en renovar va ser el capità Ricard Alcántara. El migcampista complirà la seva cinquena temporada al club. És un jugador de la casa, pes pesant al vestuari i un indiscutible per José Solivelles. Ricky es va lesionar dels lligaments creuats gairebé al termini de la primera volta de lliga de la competició, just quan estava vivint un moment dolç.

Guillem Pujol i Sergio Fernández van ser els següents en renovar. El lateral esquerre, que ha acabat la temporada sent un dels jugadors destacats i Sergio Fernández porter titular per Solivelles. El màxim golejador de l’equip aquesta temporada com és Oriol Molins també a signat per una temporada més. El sis de l’Esport Club ha disputat 39 partits, 37 d’ells com a titular i ha marcat 10 gols convertint-se així en pichichi de l’equip.

L’última renovació anunciada pel club ha estat la de Pau Darbra. El jugador més vertical de la plantilla i soci extraordinari de Molins i davanters estarà una temporada més a l’Esport Club Granollers. Pau Darbra ha disputat 35 partits, 25 d’ells com a titular hi ha marcat un total de 7 gols.

En el capítol de baixes, Raul Torres (mig centre), Alvaro Garcia (Porter) i Joan Inés (mig centre) no continuaran a les files de l’Esport Club Granollers.

Per el moment, el club només ha anunciat una incorporació la del migcampista Víctor Morales procedent del C.P San Cristobal on era un indiscutible per Oliver Ballabriga. Morales es va formar al Cardedeu des de l’escoleta per l’any passat fer el salt a Tercera Divisió GV de la mà del club egarenc.