A tan sols unes hores per l’inici de la pre temporada del primer equip, la direcció tècnica presenta la que és la dotzena incorporació per el primer equip, es tracta del davanter de 23 anys Albert Ruiz.

Albert Ruiz es va formar en equips com el CP Sarrià, el C.E Hospitalet o el Júnior FC però va ser en la seva etapa com a juvenil on va realitzar un salt de qualitat. Ruiz es va incorporar a l’UE Cornellà jugant en la màxima categoria juvenil. El seu pas pel juvenil A del club barceloní li va donar l’oportunitat de seguir creixent com a jugador a la lliga universitària de la NCAA. Concretament, la Universitat de Florida Gulf Coast va ser el lloc on el jove davanter va començar una nova etapa incorporant-se a l’equip de futbol de la Universitat, els Eagles. En la seva tercera temporada en l’equip, el seu rendiment va trencar rècords, marcant 22 gols en 20 partits en una lliga que es disputa només durant tres mesos. Ell sol, va marcar més gols que 74 equips de la lliga universitària, uns números que van cridar l’atenció del món del soccer d’Estats Units.

Albert Ruiz va rebre nombrosos reconeixements després d’aquesta temporada. Va estar nominat per guanyar el MAC Hermann Trophy, el títol individual més important a nivell universitari que el va acreditar com a segon millor jugador de la 1ª divisió de la lliga universitària.

La recompensa a quatre anys d’esforç i formació va arribar per Albert Ruiz. De gener del 2018 al maig ha estat militant a les files dels Chicago Fire, a la màxima categoria del futbol d’Estats Units, la Major League Soccer.

Albert Ruiz torna a Catalunya i ho fa amb l’Esport Club Granollers. Benvingut!