El conjunt de José Solivelles amb l’obligació de guanyar si vol ocupar la plaça de play off directe.

 

Diumenge el Municipal serà una festa. Tot perquè els homes de José Solivelles sentin l’escalf de tot el club. Bé s’ho mereixen, doncs arriben al tram clau de temporada molt vius. Ocupen la tercera plaça amb 30 punts i depenen d’ells mateixos per tancar-la i ser l’últim equip confirmat en disputar la fase de play off directe. Un equip que ha sabut patir, que ha igualat i remuntat partits que semblaven impossibles i que ha posat les coses molt difícils a cada rival al qual s’ha enfrontat. De fet, l’únic equip que ha guanyat a l’Esport Club tan a la primera volta com a la segona ha estat l’U.E Sant Andreu, òbviament a falta de saber quin serà el resultat de diumenge.

El jugador número 12 hi serà a la grada. Partit destacat i molt emocionant, doncs és el tot o res. Si l’Esport Club Granollers guanyar la plaça és seva, si perd la Fundació Esportiva Grama té opcions si també perd el Sant Andreu. Del contrari, la tercera plaça seria pels quadribarrats. El que és el mateix, gairebé tots els ulls estaran posats al que passi aquest diumenge a Granollers. Un partit clau en un escenari que a l’Esport Club Granollers li costa. Com a locals, l’Esport Club ha disputat 9 partits. D’aquests 3 han estat derrotes, dos han estat victòries i quatre empats. L’empat és el resultat que més és repeteix. Un resultat que serviria sempre i quan els quadribarrats no guanyin a Vilatenim. Ara mateix, l’U.E Sant Andreu es troba dos punts per sota de l’Esport Club.

Com arriba la Fundació Esportiva Grama?

El conjunt de Santa Coloma arriba amb opcions i sortirà a per totes. A més, la Fundació Esportiva Grama arriba en ratxa, doncs porta cinc jornades consecutives sumant. Tots recorden el partit d’anada, on l’Esport Club va guanyar al límit del xiulet final amb un golàs de Marc Gelmà. La Fundació Esportiva Grama ha perdut 8 partits aquesta temporada, la meitat d’ells a domicili. Els altres quatre els han guanyat.

Amb tot és un conjunt que també arriba amb moltes opcions d’aconseguir aquesta tercera plaça i igual com a l’Esport Club només li val guanyar.

Aquest diumenge a les 12:00h el Municipal vibrarà, no només per animar al conjunt de José Solivelles sinó també de nervis ja que tot dependrà del resultat que es doni en 90 minuts.